Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
nemvagyokfuto

2. hét

Nem Vagyok Futó · 6 hónapja
Öcsém, egyre kevésbé hiszem azt, hogy ez nekem való. De kitartok, kíváncsi vagyok mi lesz a végén ebből. Belőlem. 

Ezen a héten egyre jobban küzdöttem fejben az ellen, hogy abbahagyjam az edzést. A futások végefelé már nem igen tudtam a légzésre sem figyelni, mert az foglalta le az agyam, hogy egyik lábam a másik elé rakjam. A futások közti sétakor pedig próbáltam kilihegni magam, nem elájulni, és nem úgy tűnni a többi ember számára, mint a dagadt csaj aki "hát persze hogy minden fél kör után meghal". Pedig kb. ez volt a helyzet. 

Van egy kép a fejemben: ÉN, amint FUTOK. Nem így vánszorgok, mint most, nem csak 1-2 percig, mint most, hanem rendes tempóban, rendes hosszakat futok. Remélem, el tudom ezt egyszer érni, de jelenleg nem vagyok benne egészen biztos, hogy menni fog. 

1. edzés: 5 X 2 perc futás, 2 perc séta
2. edzés: 4 X 3 perc futás, 4 perc séta
3. edzés: 3 X 4 perc futás, 3 perc séta

Ennek a harmadik edzésnek tegnap kellett volna megtörténnie. És 3 futás helyett 5-nek kellett volna lennie. De nem bírtam, és feladtam. És nem fog ez így tovább menni, szóval újratervezés: heti 3 helyett 4 edzés kell, kisebb fejlődésekkel. 

Valaki mondja azt, hogy menni fog.... Beneveztem május 27-re egy 2,5 km-es versenyre. A cél az, hogy akármilyen lassan, de megállás nélkül végigfussam.  Menni fog? Van még 4 hetem addig. Talán összejön. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Nem Vagyok Futó