Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
nemvagyokfuto

1. hét

Nem Vagyok Futó · 9 hónapja
Szóval, én tényleg nem vagyok futó... Soha nem is voltam az, de ki tudja, végül is, miért ne válhatnék azzá?

A futás számomra mentális harc.  Számolok, számolom a levegővételeim, a lépéseim, a másodperceket, és közben próbálom nem feladni. Pocsék az állóképességem. Csigatempóban kocogok, és a tüdőm kiszakad miközben levegőért kapkodok. Így telt ez az első hét.

Találtam egy edzéstervet, még rég. NAGYON kezdőknek (elvileg). Párszor már nekifutottam, de végig sosem csináltam. Na majd most.  (Talán..) A cél: a 6 hetes edzés végén megállás nélkül lefutni 5 km-t. ÖT KILOMÉTERT!!!!!!!   

Jelenleg örülök hogy 500 métert különösebb kínhalál nélkül lefutok, és akkor már kapok magamtól egy képzeletbeli vállon veregetést. És már egy héten túl vagyok, de nem tudom van-e fejlődés.

1. edzés: 8 X 1 perc futás, 2 perc séta
2. edzés: 12 X 1 perc futás, 1 perc séta
3. edzés: 4 X 2 perc futás, 3 perc séta

Ez az, amin túl vagyok eddig, láthatóan nem váltottam meg a világot, na meg a maraton is várat még magára.... Kis lépés az emberiségnek, nekem meg nagyon-nagyon-nagyon sok kis lépés volt mire ezt véghezvittem. 

U.i.: Miért visznek be kutyát egy olyan parkba, ahova tilos kutyát bevinni? Nem szeretem a kutyákat, bár talán motiválóbb lenne, ha ők kergetnének, míg futok. Sajnos nem kérdés, ki győzne.....   

U.u.i.: 93 kg.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Nem Vagyok Futó